Jaguar Broekhuis Utrecht
 

JAGUAR I-PACE SNELLER OP TE LADEN MET ECOTAP DC15 SNELLADER

Goed nieuws voor de rijders van de volledig elektrische Jaguar I-PACE, de World Car of the Year 2019. Opladen kan nu aanzienlijk sneller met de Ecotap DC15 Snellader met een laadsnelheid van 15 kW. In slechts zes uur is de accu volledig opgeladen.

De Jaguar I-PACE heeft een forse accucapaciteit. Opladen kan tot dusver aan een reguliere wisselstroomaansluiting thuis (‘AC’) met maximaal 4,6 kW. Dankzij de Ecotap DC15 gaat laden drie keer zo snel. Deze nieuwe mogelijkheid is het resultaat van samenwerking tussen Jaguar Land Rover Nederland, Ecotap en Eneco eMobility.

Veilig en snel

De Ecotap DC15 Snellader is geschikt voor thuis- en zakelijk gebruik. De snellader werkt met een gangbare 3-fase elektriciteitsaansluiting om op een optimale snelheid te laden. De DC15 is standaard voorzien van alle voorzieningen om laden veilig en snel te laten verlopen. Met de optionele Home Loadbalancing hardware kan de DC15 het laadvermogen aanpassen aan het beschikbare vermogen om overbelasting van het elektriciteitsnet thuis te voorkomen. Bijvoorbeeld als tegelijkertijd met het laden ook andere grote stroomverbruikers worden gebruikt, zoals een oven of wasdroger.

Inzicht in laadtransacties online

Met de standaard online verbinding bij de Ecotap DC15, en via laadpalen met een simkaart die in verbinding staan met de backoffice, geeft partner Eneco eMobility I-PACE-rijders met een abonnement inzicht in de laadtransacties. Transacties kunnen automatisch verrekend worden (bijvoorbeeld met de werkgever) en eventuele storingen zijn op afstand op te lossen. Prijzen van dit abonnement volgen binnenkort.

Aanbieding voor I-PACE-rijders

De Ecotap DC15 Snellader is verkrijgbaar vanaf € 6.000,- (excl. BTW). Bij Operational of Financial lease van een Jaguar I‑PACE Business Edition geldt in samenwerking met Eneco echter een scherp aanbod van € 5.000,- (excl. BTW). Bovendien is bij Operational of Financial Lease van een I-PACE Business Edition een laadoplossing (incl. montage) tot maximaal € 2.000,- (excl. BTW) reeds inbegrepen.

De DC15 kan aan de muur worden bevestigd of met de optionele standaard ook vrijstaand worden geplaatst. Meer informatie is beschikbaar bij de Jaguar-dealer en bij Eneco eMobility.

Aanhoudende prijzenregen voor Jaguar I-PACE

De Jaguar I‑PACE heeft sinds zijn introductie in 2018 wereldwijd tientallen prijzen gewonnen, waaronder die van European Car of the Year 2019 en World Car of the Year 2019. De Jaguar I-PACE heeft echter zeer recent tijdens de Engine Expo + The Powertrain Technology Show, van 21 t/m 23 mei in Stuttgart, de awards Best Electric Powertrain en Best New Engine gewonnen. Hij won ook in de 350 tot 450 pk-categorie bij The International Engine + Powertrain of the Year Awards. In april kreeg de I-PACE tijdens de uitreiking van de World Car Awards, de titel World Car of the Year 2019. Ook werd hij gekozen tot de fraaist ontworpen auto ter wereld in de categorie World Car Design of the Year, en ontving hij de titel World Green Car 2019.

De voordelen in het kort:

• Laadsnelheid van 15 kW in plaats van 4,6 kW via een aansluiting aan huis
• Met Ecotap DC15 Snellader is Jaguar I-PACE in slechts zes uur volledig opgeladen
• Tijdelijk aanbod i.c.m. Operational of Financial Lease van de Jaguar I-PACE Business Edition.